A megoldás elsősorban internet-, kábeltelevízió- és telefonszolgáltató cégek igényeit elégíti ki. A nyújtott szolgáltatásokat pontosan működteti, felügyeli. Nagyon egyszerűen kezelhető és bármikor költséghatékonyan bővíthető. Előnye ezek mellett, hogy jól paraméterezhető és testre szabható.

modulokNyilvántartás, ügymenet moduljai segítik az ügyfelek nyilvántartását, az ügyfélszolgálat működését nemcsak hasznos adatokkal, de gyorsan elérhető és jól átlátható ügyféltörténettel. Emellett ezek a modulok felelnek a szolgáltatások nyilvántartásáért, a szerződések kezeléséért. Itt kezelhetőek a marketing számára fontos akciók és a vezetés számára is hasznos riportok.

Pénzügy modulok az ügyfelek pénzügyi tranzakcióit követik, koordinálják az árazást, számlázást, a be- és kifizetések nyilvántartását.

Működtetés, provisioning modulok felelősek a szolgáltatások működtetéséért előre beállított értékeknek megfelelően, de ezen modulok szabályozzák az aktiválást, szüneteltetést, illetve a szolgáltatások minőségét.

Extra (kényelmi) modulok közé tartozik a kintlévőségkezelő-, e-ügyfélszolgálat-, online megrendelő-, e-számla-, számhordozás modul, és sok más hasznos, az ügymenetet, ügyintézést könnyítő modul, amely nem feltétlenül szükséges a működéshez, de rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatnak vele ügyfeleink.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.