tobbcegesTöbbcéges működést támogató modulkenyelmi
A maverixben a többcéges működés lehetővé teszi, hogy egy rendszeren belül több céget kezeljünk. Az ügyfelek természetesen cégek alá kerülnek besorolásra, tehát külön számlázható, szeparáltan kezelhető, statisztikázható. A provisioning azonban lehet közös, így elképzelhető, hogy a maverixben
egy műszaki fejállomás több különböző cég ügyfeleit is kiszolgálja. Ennek cégcsoporton belüli működés eseten lehet nagy haszna.

 

eusziE-ügyfélszolgálat modul
Az e-ügyfélszolgálat modul lehetőséget ad az ügyfeleknek online intézni ügyeiket. Az E-ügyfélszolgálat főbb funkciói a számla, befizetés és egyenleg információ, az aktív szolgáltatások megjelenítése vételi hellyel, az internetes és telefonos forgalmi adatok lekérdezése, befizetések
(utalványok) feltöltése, jelszóváltoztatás (e-mail címek, pppoe hozzáférések).

 

eszamlaE-számla modul
Az elektronikus számlázás során az ügyfél nem papíron, hanem elektronikus formában és úton kapja meg a számláit, amely számla megfelel magyar jogszabályoknak és időbélyeggel van ellátva. A számla e-mailben érkezik meg az ügyfélhez a számla kiállítását követően automatikusan. Az elektronikus számlázással a szolgáltató pénzt takarít meg, nincs papírköltség, nyomtatási költség, és csekk kezelési költség. Ennek megfelelően a szolgáltatók az e-számla melle további kedvezményeket tudnak adni a szolgáltatás árából, ami versenyelőnyt jelenthet.

 

kinnlevosegAutomatikus kintlévőség kezelés modul
A behajtási modul többlépcsős automatizált, paraméterezhető folyamat. A fizetési értesítések lépcsői a fizetési emlékeztető, fizetési felszólító, felmondó levél, valamint a fizetési meghagyás E-post rendszeren keresztül. Lehetőség van a fizetési határidő lejárat utáni napokat, valamint az összegeket paraméterezni. Az értesítők kiküldhetőek e-mailben, sms-ben, és papír alapon.

 

smsSMS küldő rendszer modul
A rendszer lehetőséget ad csoportos es egyedi sms küldésre. Csoportos sms küldés elérhető egyes modulokból, pl. behajtás. Egyedi sms-t is küldhetünk az ügyfeleknek, pl. PIN-kód emlékeztetőt, hiba-elhárításról értesítést. A szövegek természetesen szabadon szerkeszthetőek.

 

onlineOnline megrendelő modul
Az online megrendelő lényege, hogy a rendszerbe automatikusan bekerülnek az online felületen, weboldalon, webshopban rendelt szolgáltatások az összes adattal együtt. Így elegendő egy manuális jóváhagyás a szolgáltatás-, számlázás elindításához. A rendszerben konfigurálható, hogy mely szolgáltatás milyen akciókkal milyen kombinációval rendelhető, és a megrendelés során a leendő ügyfél a központilag rögzített szolgáltatás árakból választhat, így biztosan a helyes árakat látja.

 

tarazoTelefon árazó modul
A telefon árazása csomagonként változhat, prefix alapú, tetszőleges időszakokra bontható, amely nem csak a csúcsidő és csúcsidőn kívül időszak lehet. Kezel másodperc alapú, megkezdett perc alapú, es fixdíjas hívásokat is. A árazás többszintű kedvezményeket is tartalmazhat, beleértve a lebeszélhetőséget is. A hívásdíjak akciózhatok, a rendszer lehetőséget ad hóközi részszámla
kiállítására is. A rendszer automatikus értesítőkkel segíti a magas összegű forgalmazás monitorozását, mind az ügyfél, mind a szolgáltató védelme érdekében.

 

szamhSzámhordozás modul
A maverix számhordozó modul csatlakozási lehetőséget biztosít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Központi Referencia Adatbázisához (KRA), így képes a magyarországi kapcsolási számok hordozására. Hordozhatóság tekintetében minden típusú hordozható számot tud kezelni a rendszer, legyen az mobil (20, 30, 31, 50, 70), nomadikus (21), kedvezményes (40), díjmentes (80) vagy emeltdíjas (90, 91). De nem csak szolgáltatók között van lehetőség – maverixen keresztül – kapcsolási szám hordozásra, hanem szolgáltatón belül is, hely szerinti hordozással. Ebből adódóan a maverix több berendezés kódot is kezel. Amennyiben téves hordozás feladás történt, a maverix lehetőséget biztosít a hordozási kérelem törlésére vagy módosítására. A rendszerben ugyanakkor nyomon lehet követni a feladott hordozások aktuális állapotait, sőt minden magyarországi kapcsolási szám aktuális szolgáltatóját is le lehet kérni.

 

tszamlazoTelefon számlázó modul (külső/saját adatok alapján)
A külső CDR adatok a rendszerbe előre definiált kapukon érkezhetnek be. A beérkező rekordokat a rendszer képes feldolgozni a minimálisan szükséges adatok alapján, illetve felkonfigurálható a BDI törzs kezelésre is. A rendszer automatikus értesítőkkel segíti a monitorozást.

 

utalvanyUtalvány kezelés modul
A maverixben lehetőség van arra, hogy akár a szolgáltató munkatársai, akár az ügyfelek az e-ügyfélszolgálat modul segítségével beváltsanak különböző utalványokat, így kiegyenlítve a számlákat vagy azok egy részét.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.