Euronet Magyarország Informatika Zrt.
1138 Budapest, Váci út 188. 2. emelet
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 890 2000
Fax: +36 1 412 1195

 

Megközelítés

A Váci út 188. szám alatt lévő irodaházat kell keresni. Az épület bejárata a Váci út - Szekszárdi út sarkán található.

 

Gépkocsival

A városközpont felől Újpest felé haladva a Váci útról balra kell kanyarodni. Erre a Duna Plázánál van lehetőség, majd itt jobbra kanyarodva a Pláza mögötti úton lehet elérni az épületet. Vagy a Váci úton Újpest felé továbbhaladva a Tesco előtt lehet visszakanyarodni és ezt követően jobbra bekanyarodni az épülethez.
Az utcán a parkolás ingyenes.


Tömegközlekedéssel

Az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójánál kell leszállni és a Duna Plaza oldalában Újpest felé elindulni.

 

 

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 1 890-2000 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1138 Budapest,
Váci út 188. 2. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 1 890 2000
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.