penzugyszamlazo

Számlázó modul
A modul koordinálja az árazást, akciókat, kedvezményeket, számlázást a mindenkor érvényes jogszabályoknak megfelelően. Alkalmas automatikus, havi számlázásra, egyszeri számlák gyors és egyszerű kiállítására. A rendszer 500 számla / perc sebességének köszönhetőn a számlázás nagy cégek esetén sem vesz igénybe napokat.

 

penztarPénztár modul
A modul a pénztári be- és kifizetések kezelésére szolgál. Tartalmazza a pénztárak, pénztárbizonylatok, bizonylattételek adatait, kezeli a nyitó- és záró egyenlegeket. Az ügyfelek pénztárbefizetései automatikusan a számlatartozásnál jóváírásra kerülnek. Lehetőség van egyszerűen és gyorsan pénztárjelentés készítésére. A modulban a Ft mellett lehetőség van euro, dollár és egyéb pénznemek kezelésére is.

 

kamatKésedelemi kamatkezelő modul
A késedelmi kamat számítás szorosan összefonódott a számlázással, ugyanis a maverix a késedelmi kamatokat az ügyfél aktuális havi számláján tünteti fel. A kamat számítás figyelembe veszi a számla fizetési határidejét, az időben változó kamatlábat, az időben folyamatosan beérkező befizetéseket. A rendszer lehetőséget biztosít arra is, hogy a kiemelt ügyfeleknek ne kerüljön kiszámlázásra a késedelmi kamat.

 

befizetesAutomatikus befizetés kezelő modul

  • Csekk feldolgozás (OC31)

A maverix lehetőséget biztosít a hivatalos Magyar Postai OC31 típusú sárga csekkek automatikus kezelésére, úgy hogy egyedi befizető azonosítót nyomtat a számlára. A Postától érkező OC31 adatokat a maverix automatikusan feldolgozza és a számlákat kiegyenlíti ezekkel.

  • Bankkivonat feldolgozás (ismert terminál formátumok)

A maverix képes rendezni a számlákat a legismertebb banki terminálokból kinyerhető banki kivonatok alapján. A kivonat feldolgozása során figyelembe veszi az összeget, a befizető nevet, a feladó bankszámlaszámot, valamint a közleményben is keres azonosítható adatokat. Ezek alapján pontozási rendszer szerint végzi a feldolgozást. Általánosságban elmondható, hogy a maverix „tanulékonyságának köszönhetően” az első pár havi feldolgozást követően nagyon jó hatékonysággal működik.

  • Csoportos beszedés

A csoportos beszedési megbízás a maverixben standard GIRO formatum kezeléssel valósul meg. A rendszer a számla fizetési határidejétől függően elkészíti a csoportos beszedési fájlokat, ezeket elküldi a banknak, feldolgozza a statusjelentéseket, valamint a banktól érkező terhelés visszaigazolást, és kezeli a hibákat. A rendszer széleskörű lehetőségeket biztosit a hibaanalízisre, valamint csoportos hibakezelésre.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.