A ChaRM vállalatirányítási rendszer könnyen és gyorsan intergálható a maverixel. A ChaRMot, ahogy a maverixet is az Euronet Zrt. fejlesztői tervezték és fejlesztik évek óta. ChaRM teljes körű informatikai támogatást és irányítását biztosít pénzügy, számvitel, vállalati ügyfélszolgálat (CRM), kereskedelem (értékesítés, beszerzés), logisztika-készletgazdálkodás, projektmenedzsment és erőforrás-gazdálkodás területén. További információ a ChaRMról itt: www.charm.hu

A ChaRM több modulja - ahogy ügyfeleinknél bár bebizonyosodott - tökéletes kiegészítője a maverixnek. A két renszer együttesen komplett vállalatirányítást és szolgáltatásmenedzsmentet biztosít.

Alábbi moduljai a maverix kedvelt kiegészítései:

ugyfelszolgalatÜgyfélszolgálati modul

Minden ügyfélinterakció rögzíthető az Ügyfélszolgálat modulban. A modul támogatja az ügyfelek megkereséseinek, igényléseinek és hibabejelentéseinek nyilvántartását, munkalapokon keresztül végigkövethető a hibajegyek, panaszok életútja. Az ügyfélszolgálaton történt eseményeket lépésekben követi a rendszer, amelyekben a feladatok, problémák rögzíthetők, menedzselhetőek. Többféle működési módot támogat a modul, például különböző szolgáltatási területeken működő szolgáltatókat egyben vagy külön kezelhetik ügyfeleiket és régiónkénti ügyfélszolgálataikat, kirendeltségeiket is.

iktatasIktatási, e-mail iktatási modul
Az Iktatás modul lehetőséget biztosít a bejövő és kimenő dokumentumok iktatására, legyen az papír, vagy elektronikus alapú. Így valamennyi, az ügyvitel során érintett folyamattal (pl. megrendelésekkel, projektekkel stb.) kapcsolatos dokumentumok iktatása, tárolása és visszakeresése megoldott, átláthatósága biztosított. Az iktatásokhoz tetszőleges fájlokat lehet feltölteni (pl. szkennelt állományok, beérkező e-mail és csatolmányai), megteremtve az átlátható adminisztráció lehetőségét.

szerzodeskezelesSzerződéskezelő modul
A ChaRM Szerződéskezelő almoduljában a vevőkkel, beszállítókkal, partnerekkel kötött szerződések tarthatóak nyilván, különböző szempont szerinti kategorizálással, jogosultságok kezelésével. A modulban könnyen átláthatóak, kereshetőek, archiválhatóak a fontos dokumentumok.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.