mukodtetesdocsmon

Spark modul (PON modul)
A SparK modul egy centralizált provisioning rendszer, mely többek között képes EPON, GEPON, GPON, SIP eszközök és fejállomások menedzselésére és konfigurációjára. Jelenleg támogatott OLT gyártók és típusok:

  • Huawei - SmartX MA5683T
  • Fiberhome - AN5516-01
  • Raisecom - ISCOM6820 - ISCOM5508
  • V-SOL - V1600G2

docsisDocsis modul
A Docsis monitorozó modul, a Docsmon a docsis hálózatok mindentudója. Segítségével kideríthetőek a tipikus docsis hibák, állíthatók a frekvenciák, újraindíthatók a modemek, ellenőrizhetők a downstream és upstream forgalmak, az online-, offline modemszámok külön-külön, illetve aggregáltan is. Az egyes docsis műveletek jogosultsághoz kötöttek.

 

tvDigitális TV (KTV) modul
A rendszer lehetőséget ad Digitális TV kezelésre, ami annyit jelent, hogy DVB-C típusú dekorder kártyákra csatorna kiosztási jogosultságokat tud kezelni. A rendszerben a digitális kártyák törzsben szerepelnek, amelyekhez csoportosan lehet csatornákat rendelni. A maverix filozófiának megfelelően a számlázás és a provisioning is ebből az egy információból dolgozik, valamint lehetőség van előjegyzés csomagváltásra, amely szinten automatikusan működik. A rendszerbe való rögzítés után az ügyfél készülékén pár másodpercen belül működik a szolgáltatás.

 

voipVoIP modul
A modul a telekommunikációs hálózaton történő forgalmat menedzseli, beleértve a forgalom ellenőrzését, mérését és ehhez az aktuális árak hozzárendelését is.
Segítségével a viszonteladók egyszerűen menedzselhetőek. A modul nem csak az előfizető felé képes a forgalom mérésére és árazására, hanem a viszonteladók, partnerek, társzolgáltatók felé is, megkönnyítve így az elszámolást. A modul kezeli a számhordozást is.

 

emailE-mail kezelő modul
A rögzített e-mail címek a rögzítés pillanatában létrejönnek és használhatóak. Az e-mail címnek a felhasználónév és a domain mellett megadható a kvótája, jelszava, illetve szolgáltatói igény szerint plusz paraméterek is. Az e-ügyfélszolgálat online felületén az ügyfelek saját maguknak módosíthatják a meglévő e-mail cím jelszavat, valamit új e-mail címeket is rögzíthetnek a rendszerbe.

 

tarhelyWebtárhely kezelő modul
A rögzített webtárhelyek a rögzítés pillanatban létrejönnek és használhatóak. A webtárhelyek számlázása függ a tárhely paramétereitől, például a kvótájától. Beállítható, hogy mennyi az ingyenes mennyiség, valamint az is, hogy plusz egységenként mekkora összeg számlázandó. Ahogy minden paraméter előjegyezhető, úgy itt is megadható, hogy egy webtárhely mérete mikor, hogyan változzon a jövőben.

 

dhcpDHCP kezelő modul
A rendszer kezel Linux alapú DHCP3 szervert, ami azt jelenti, hogy automatikusan legenerálja a DHCP3 konfigurációját a rögzített szolgáltatások alapján, és élesíti a változásokat. A rendszer kezeli a DHCP logokat is, ami azt jelenti, hogy a maverixben megtekinthetők a forgalmazások és a lease time-ok. E-ügyfélszolgálaton az ügyfelek nyomon tudjak követni a saját forgalmukat. A rendszer emellett lehetővé teszi audithoz szükséges információk hiteles átadását.

 

pppoePPPoE kezelő modul
A rendszer kezel radius szervert, ami a PPPoE csatlakozások autentikálásánál játszik szerepet. A PPPoE technológia tetszőleges közegű hálózaton egységes internet kiszolgálást tesz lehetővé, legyen szó optika, rézalapú LAN hálózat, vagy akar mikrós hálózatról. A PPPoE csatlakozások részletes adatai, valamint a forgalmi adatok a maverixben megtekinthetőek. Az e-ügyfélszolgálaton a ügyfelek nyomon tudják követni a csatlakozásaikat, forgalmazásaikat. A rendszer emellett lehetővé teszi audithoz szükséges információk hiteles átadását.

 

nagiosNagios
Amennyiben szükséges a maverix mellé Nagios támogatást nyújtunk.

 

prepaidPrepaid modul
A modul az előre kifizetett és ezt követően aktivált szolgáltatásokat kezeli.
A szerződésben meghatározott paramétereknek megfelelően menedzseli, korlátozza, melyek itt egyszerűen beállíthatóak.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.