nyilvantartas

ugyfelÜgyfélnyilvántartó modul
Az ügyféladatok kezelésére szolgáló modul. Tartalmazza az ügyfelek adatait, előfizetéseit, igénybe vett szolgáltatásokat, ami a számlázás és működtetés alapját jelenti. Az ügyfelek a könnyebb kezelés érdekében a modul segítségével egyszerűen csoportosíthatóak, osztályozhatóak. Lehetőség van jogosultsági szintek beállítására, amely nem csak bizonyos funkciók használatát teszi elérhetővé, vagy nem elérhetővé, hanem ügyfélcsoportokhoz is rendelhető, így segítve a különböző ügyfelek különböző ügyfélszolgálatokhoz való rendelését.

 

szolgaltatasSzolgáltatásnyilvántartó modul
Az Ügyfelekhez tartozó szolgáltatásokat strukturáltan rendszerezi a maverix. Az ügyfelek előfizetései alá szolgáltatások rögzíthetőek, ezek a szolgáltatások időben követettek, valamint paraméterezhetőek, amely paraméterek szinten időben követettek. Ennek köszönhetően előjegyzésre is alkalmasak. A paraméterek csoportokba rendezhetőek, így a rögzítés során nem maradhat ki semmilyen adat sem. A berögzített szolgáltatások és adatai képezik a számlázás és a működtetés alapját is.

 

szuneteltetesSzolgáltatásszüneteltető, -felfüggesztő modul
A maverix lehetőséget ad előfizetői (szüneteltetés) és szolgáltatói (felfüggesztés) oldalról kezdeményezett korlátozás rögzítésére. A korlátozások kihatással vannak a számlázásra és a működtetésre egyaránt. A korlátozások figyelembe veszik a törvényi előírásokat, így például szolgáltatói oldalról kezdeményezett telefonszolgáltatás korlátozása eseten is kezdeményezhetőek a segélyhívások.

 

adattMűszaki adattörzs modul
A modul segítségével előre rögzíthetőek a műszaki adattörzsek, mint például a kábelmodemek, VoIP készülékek, VoIP telefonszámok. A berögzített törzsek segítségével minimalizálhatok a hibák, hiszen a rögzítésnél az előre feltöltött törzsből lehet választani. Ezen felül a maverix gyors es hatékony kereséssel támogatja rögzítést.

 

szerzodesSzerződés-, nyilatkozatkezelő modul
A maverix rendszerben a szerződés-, nyilatkozatkezelő modul funkciói biztosítják az Ügyfelek szerződéseinek hatékony kezelését. A berögzített ügyfél adatai alapján a maverix automatikusan elkészíti és igény esetén nyomtatja a szerződést, hűségszerződést, amely tartalmazza azokat a nyilatkozatokat, amelyek a magyarországi törvényi előírásban kötelezően szerepelnek. A szerződéskép szabadon szerkeszthető. A hűségszerződés pedig tartalmazza az akciós leírást, valamint a hűséggel kapcsolatos adatokat is.

 

akcioAkciókezelő modul
Az akciókezelő modul a szolgáltató marketing osztálya számára biztosít egyedülálló lehetőségeket. Az akciókkal meglevő szolgáltatások árazása tetszőlegesen módosítható, az akciók igénybevehetőségének kezdete vége, időtartama szabadon megadható, akár sávos kedvezmények is rögzíthetők. Az akciókról részletes riportok készíthetőek. A számlázó rendszer a számlára értesítő közleményt tesz, igény esetén, ami tájékoztatja az ügyfeleket az akciókról.

 

riport

Statisztika, riport modul
A modul segítségével egyszerűen, gyorsan komplex riportok, táblázatok, kimutatások kérhetőek le a rendszerből, akár egyedileg beállított paraméterekkel. A vezetők, menedzserek naprakész információt kaphatnak a cég forgalmáról, az értékesítésért, marketingért felelős kollégák az ügyfelekről, népszerű vagy kevésbé népszerű szolgáltatásokról, szolgáltatási-, számlázási-, befizetési-, ügyfélvándorlási statisztikákról. A kötelező adatszolgáltatások és egyéni statisztikák is egy gombnyomással lekérhetőek.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.