euronetAz EURONET MAGYARORSZÁG INFORMATIKA ZRT. szoftver üzletágának jogelődjét, az Intelligens Rendszerek Divízió Kft.-t 2001 áprilisában magyar magánszemélyek alapították. 2008-ban jogutódlással beolvadt az Euronet Magyarország Informatika Zrt.-be, ahol önálló szoftver üzletágként, divízióként működik.

Az Euronet Zrt. stabil, tőkeerős vállalat, – egy szerteágazó tevékenységet folytató cégcsoport tagjaként – igény esetén az ERP rendszeren túlmenően további széleskörű informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

rolunkA maverix megoldás tervezői 2004-ben egy olyan rendszer fejlesztésébe kezdtek, amely egy internet-, kábeltelevízió, telefonszolgáltató vállalkozás, vállalat telekommunikációs megoldásait nyilvántartja, működteti és felügyeli, megfelelő informatikai eszközökkel maximálisan támogatja.

A maverix moduljai mindezt elérhetővé teszik és egyre több elégedett ügyfél speciális igényeit is kiszolgálja.

Euronet Zrt. magasan képzett munkatársainak száma meghaladja a 40 főt, ezen belül a ChaRM üzletág több mint 10 szakembert foglalkoztat.

Az Euronet Zrt. szakterületén kiváló szakmai felkészültséggel és tapasztalattal, széles referenciabázissal rendelkezik.

Mint megoldásszállító, hosszú távú eredményes együttműködésre törekszik partnereivel, igyekszik minél jobban és teljesebb körben kiszolgálni Ügyfelei igényeit.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A maverix moduláris felépítésű telekommunikációs szolgáltatásokat automatikusan működtető, felügyelő, nyilvántartó és kezelő rendszer, amely teljes körű informatikai, ügyfélszolgálati és pénzügyi támogatást és irányítását biztosít.

Ha szeretne ingyenes szakmai bemutatót, hívjon minket a +36 20 259 2278 számon vagy írjon nekünk az info@maverix.hu e-mail címre!

Telepített rendszer vagy SaaS?

A maverix számlázási és provisioning rendszer nem csak telepített formában, hanem online szolgáltatásként (software-as-a-service) is igénybe vehető.
Az online rendszerszolgáltatás (SaaS) konstrukcióban mi biztosítjuk a maverix rendszer folyamatos és megbízható üzemeltetését felhőben (VPS szerveren) 7x24 órában.
Az általunk vállalt éves átlagos rendelkezésre-állás (SLA) 99,7%-os. A megbízható működést napi adatmentéssel támogatjuk központi szerveren.

Elérhetőségeink

Cím: 1047 Budapest,
Fóti út 56. V. épület 6. emelet
E-mail: info@euronetrt.hu
Telefon: +36 20 259 2278
Fax: +36 1 412 1195

www.euronetrt.hu

Please publish modules in offcanvas position.